Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Angliai magyarok képes leírás - Külföldi magyar oldalak.tlap.hu
részletek »

Angliai magyarok - Külföldi magyar oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kulfoldimagyaroldalak.tlap.hu » Angliai magyarok
Keresés
Találatok száma - 8 db
HUNUK

HUNUK

Oldalunk az Egyesült Királyság legnagyobb magyar közösségi oldala. Rendszeresen frissített angliai magyar híreket, programajánlót, hasznos cikkeket, sikertörténeteket, fórumot, munka és szállás ajánlót és a szigetországi élet érdekességeivel foglalkozó tartalmat szolgáltat a szigetországban élő és idetartó magyaroknak. A gyorsan bővülő többezres közösség szívesen vár minden kedves érdeklődőt a tagjai között.

Irány London

Irány London

Minden kezdet nehéz, de mi megkönnyítjük számotokra a legfontosabb alap, a szállás megteremtésével. Tiszta, biztonságos szobákat ajánlunk kultúrált házakban, megfelelő árakon. Szállásaink Észak-London 2-es és 3-as zónáiban találhatóak. Segítünk a szükséges iratok (Home Office Registration, NI number, bankszámlanyitás, driving license csere...) megszerzésében. Mindenben, ami az új életetek kialakításához kellhet. A többi már csak rajtad múlik!

London kalauz

London kalauz

A London Kalauz weboldal igyekszik mind teljesebb képet mutatni Londonról, és mindarról ami londoni vagy Londonhoz szorosan kapcsolódik. Elsődlegesen a Londonba látogató turistáknak szánt hasznos információk (látnivalók, tömegközlekedés, érdekességek, események) felhalmozása a célunk, de igyekszünk a London útikönyveket meghaladó színes tartalmat, szélesebb kulturális hátteret is az olvasók elé tárni.

Londoni magyar étterem

Londoni magyar étterem

Szeretjük ezt a szakmát. Büszkék vagyunk arra, hogy a magyaros vendégszeretet hagyományait követve, a magyar konyha kiváló ételeit mutathatjuk be, és szerezhetünk örömet azok számára, akik érdeklődéssel fordulnak a gasztronómia irányába. Több mint 15 éves tapasztalattal megalapítottuk azt a céget, amely országhatárainkon kívül hivatott képviselni a magyar konyhakultúrát. Tevékenységi körünk sokrétű. Ugyan azzal a gondossággal, részletekre kiterjedő figyelmességgel szervezünk ételkiszállítást, bogrács party-t, ökörsütést, majálist, fesztivált, mint ahogy a legalaposabb felkészültséget igénylő exclusive fogadást, borvacsorát, esküvőt, illetve azokat az egyedi rendezvényeket, ahol Megrendelőink minden elképzelését megvalósítjuk. Nagyszerű kapcsolatot ápolunk hazánk borászaival, így nem hiányozhatnak kínálatunkból a csodálatos Magyar Borok sem.

Londoni magyarok

Londoni magyarok

Tűzpiros emeletes buszok vágnak át a Piccadilly Circus közepén, shoppingolók rohamozzák az Oxford Streetet, öltönyösök szürcsölik kávéjukat a Starbucksban. Ugye tudod, hogy hol járunk? Csatlakozz te is a londoni magyarokhoz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Londoni tippek

Londoni tippek

Utazási portálunkon a London városába utazóknak az általános információk (tömegközlekedés, telefonszámok, árak, Nagykövetség) mellett, utazási tippeket és tanácsokat adunk, valamint képekkel illusztrálva bemutatjuk London nevezetességeit (London Eye, Tower híd, Tate Modern, Tower of London, Westminster Apátság). Írásainkban feltüntetjük az elérhetőségeket, GPS koordinátákat, hivatalos weboldalakat, jegyárakat, és azokat a tömegközlekedési eszközöket, amelyekkel a nevezetességek is elérhetőek. Minden Londonban található nevezetességet képgalériákon keresztül is bemutatunk.

Skóciában élő magyarok

Skóciában élő magyarok

A Skóciában és természetesen Anglia bármelyik részén élő magyarok számára szolgáltatjuk a történéseket és eseményeket. A hírek mellett jónéhány nagyon hasznosnak ígérkező oldalra is betekintést nyújtunk.

UK útmutató magyaroknak

UK útmutató magyaroknak

Az oldal célja az Egyesült Királyságban (vagyis Anglia, Wales, Skócia, Észak-Írország területén) tanuló és dolgozó magyarok életének megkönnyítése az alábbi praktikus útmutató jellegű, rövid informális segédlet nyilvános közzétételével. Az oldal témái: munka- és pénzügyek, lakhatás, adás-vétel, közlekedés (repülés kiemelten), egészség, gyerekvállalás, oktatás (felsőoktatás kiemelten), nyelvtanulás, tájékozódás, UK állampolgárság, ajánlott linkek és egyebek. Frissítés: min. havonta 1x, de inkább 1-2 hetente, nagyobb frissítések listája oldalon alul.

Tuti menü