Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ausztriai magyarok képes leírás - Külföldi magyar oldalak.tlap.hu
részletek »

Ausztriai magyarok - Külföldi magyar oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kulfoldimagyaroldalak.tlap.hu » Ausztriai magyarok
Keresés
Találatok száma - 8 db
Ausztria info

Ausztria info

Rengeteg tudnivaló megtalálható az oldalon Ausztriáról, a kihagyhatatlan látnivalókról, csodás várakról, kastélyokról és parkokról. Az osztrák történelmet sem hanyagoljuk, sőt nyaraláshoz illetve téli sportoláshoz is számtalan ötlettel szolgálunk. Nézzen körül oldalunkon, nem fogja megbánni!

Ausztriai munka

Ausztriai munka

Hírleveleinkben a legnagyobb osztrák álláshirdető weboldalak adatbázisából értesítünk minden nap. Ha regisztrálsz nálunk akkor folyamatosan figyelheted az öt percenként frissülő ajánlatokat és szakmád valamint az elképzelésed szerinti város illetve tartomány megadásával testreszabott hírlevelet készíthetsz. Nem kell többet órákin böngészned az internetet, elég minden reggel ellenőrizned e-mail fiókod tartalmát.

Bécsi Egyházközség

Bécsi Egyházközség

Jelenleg nyolc-kilencezer magyar tartozik az itteni magyar egyházközséghez, s különböző - családi, ifjúsági - csoportokra tagolódva élik az egyházközségi életet. Vasárnapi szentmisére hagyományosan a Német Lovagrend templomában (Árpádházi Szent Erzsébet, de itt csak Thüringiai Szent Erzsébetnek hívják) gyűlnek össze, nagyobb ünnepekkor kétszázötven körüli számban. A kereszteléseket, esketéseket, bérmálásokat, amelyek hála Istennek, számosan vannak, az egyházközségi iroda szervezi, itt készülnek a jelöltek a szentségek felvételére, az anyakönyvezést azonban kinek-kinek a lakóhelye szerint illetékes plébánián végzik. Nem ritka a bécsi magyarok körében a felnőttkeresztség sem, előfordult, hogy húsvétkor nyolc felnőtt lett az Úr kegyelméből az egyház tagja ebben a közösségben. Az ifjúsági és más lelkipásztori feladatok ellátásában sok önkéntes munkatárs segíti Simon Ferenc esperes, főlelkész urat.

Bécsi magyar szalon

Bécsi magyar szalon

Az Ausztriai Magyarok Internetes Tanácsadó és Információs Szolgálatának (AMITISZ) 2008 májusa óta üzemelteti ezt a weboldalt, ahol az ausztriában élő magyarok sok hasznos információt találhatnak és felvehetik egymással a kapcsolatot. Folyamatos frissitésekkel sikerül egy naprakész információs adatbázissal olvasóink rendelkezésére állni.

Dínópark Ausztriában

Dínópark Ausztriában

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket akár egy kirándulás keretében látogatnak meg minket vagy többnapos nyaralásukat tervezik nálunk a Dzsungel Hotelben eltölteni remek kalandok közepette. Sok újdonságunk van, felépültek az összkomfortos Afrika házak és csodálatos úszómedencékben élvezhetik a nyári napokat a gyerekek a focipálya után. A felnőtteknek óriás sakkot építtettünk és elkészült egy új, 100 nm-es pavilonunk, ahol akár eső esetén is kreatív, kézműves foglalkozásokra van lehetőség.

Laboris Hungary

Laboris Hungary

12 éve dolgozunk Ausztriában, így saját tapasztalatokkal rendelkezünk. Mi olyan munkaközvetítő és munkaerő kölcsönző cég vagyunk, amely nem kér előre pénzt, sem regisztrációs díjat, mivel úgy gondoljuk, azért keresel munkát, mert nincs pénzed, vagy nem elegendő. Jelentkezz bátran hozzánk szakmunkásként, szakemberként, diplomásként, mindegy hogy fizikai vagy szellemi téren dolgozol a lényeg hogy szakmádban jó legyél, és legalább alap német nyelvtudásod legyen.

Szervusz Ausztria

Szervusz Ausztria

Szervusz Ausztria céljául tűzte ki Ausztria és Magyarország közötti politikai, gazdasági, kulturális és társadalmi eseményeinek hiteles és friss, naprakész bemutatását. Különösen fontos ez napjainkban, amikor két szomszédos ország, hasonló adottságokkal része egy nagyobb egésznek és eképpen kissé szerényebb szerepet kap a hírszolgáltatásban.

Várak Ausztriában

Várak Ausztriában

Oldalunkon az általunk felkeresett várakról találsz fényképeket és rövid ismertetéseket. A várakat és várromokat mint kirándulási célpontokat mutatjuk be és saját élményeinkről számolunk be. Vár- és helytörténeti adatokat, információkat az oldalunk nem tartalmaz.

Tuti menü