Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos, érdekes oldalak képes leírás - Külföldi magyar oldalak.tlap.hu
részletek »

Hasznos, érdekes oldalak - Külföldi magyar oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kulfoldimagyaroldalak.tlap.hu » Hasznos, érdekes oldalak
Keresés
Találatok száma - 16 db
Date Café

Date Café

Oldalunk azért jött létre, hogy összehozza a külföldön élő magyarokat, és lehetővé tegye számukra, hogy kényelmesen, kötöttségek nélkül megtalálják egymást. Ne bajlódj a helyiek érthetetlen akcentusával, keresd meg a legközelebb élő magyar lányt vagy srácot néhány kattintással! Kalandorok kíméljenek! Vagy inkább mégse! Nektek hoztuk létre a Private Roomot. A regisztrációt követően kapcsolatba léphetsz a többiekkel, de ha csak nézelődni szeretnél, megteheted a gyorskereső segítségével. Reméljük napról napra többen leszünk és sikerül egy aktív, összetartó közösséget építenünk, melyben mindenki megtalálhatja az ideális partnert.

Európa Busz

Európa Busz

Szívesen vesszük le a terhet a válladról, hogy az általunk lefedett területekre könnyen, gyorsan, megbízhatóan tudj eljuttatni különböző küldeményeket az Európa Busz kapacitását kihasználva. Kattints a szövegre és szerezd meg az információkat! Akár munkavállaló, utazó, kiránduló vagy Európa országaiban, ránk számíthatsz a közlekedésben. Rendszeres heti járatainkkal, egyes esetekben menetrenden kívül indított járatainkkal megtalálhatod a megfelelő megoldást a célod eléréséhez. Kattints ide és tudj meg mindent a lehetőségeidről! A posta nem viszi el? A csomagküldő szolgálatok drágák? Szívesebben vennéd, ha valaki vigyázna, személyes küldetésnek tekintené a csomagod szállítását? Akkor mi vagyunk az ideális választás a számodra, céged számára. Az Európa Busz Hungary Kft. tagjai, személyes fontosságúnak tartják, hogy a csomagod épségben, jól és pontosan érkezzen meg a címzetthez. Tudj meg ide kattintva többet a lehetőségekről!

Európai Unió

Európai Unió

Az Európai Unió portálja naprakész hírekkel szolgál az Európai Unióról, és tájékoztatást ad az európai integrációs folyamat fontos eseményeiről. Az érdeklődők a portálon elolvashatják a hatályban lévő összes jogszabályt és a még elfogadásra váró jogszabálytervezeteket, hozzáférhetnek az uniós intézmények honlapjaihoz, és tájékozódhatnak azokról a szakpolitikákról, melyeket az alapszerződések az Európai Unió hatáskörébe utaltak.

Expat Center

Expat Center

Azért dolgozunk, hogy a Magyarországra érkező külföldiek áttelepülését tökéletesen problémamentessé tegyük, és több európai országra kiterjedően is segítsük az áttelepülést. Teljes körű relokációs szolgáltatást nyújtunk Neked, legyél akár áttelepülni vágyó, akár HR munkatárs. Azaz legyen szó költözésről, munkavállalási vagy pl. tartózkodási engedélyek ügyintézéséről, lakáskeresésről, hazautazásról, mindenben számíthatsz ránk. Tudnod kell, hogy nem ismerjük a lehetetlent, több száz bonyolult, problémás ügyet vittünk már sikerre. Ha ránk bízod ügyeid intézését, minden munkánkra garanciát kapsz, így cseppet sem kell félned, hogy pl. csúsznak az engedélyeid, vagy valaki megpróbál átvágni távol a hazádtól. Ráadásul, ha hozzánk fordulsz, mindig emberi szavakra találsz és sok-sok támogatást, segítséget nyújtunk Neked, mert tudjuk, milyen nehéz egyedül boldogulni egy teljesen új környezetben.

Idegenvezetés Izraelben

Idegenvezetés Izraelben

Személyre szabott, teljes körű programszervezés, idegenvezetés Izrael egész területén magyarul, minden korosztály részére. Fedezzük fel együtt a vallások, kultúrák, tengerek és sivatagok országát, gyakorlott magyar idegenvezető segítségével. Segítek, hogy a nyaralásuk egy egész életre szóló élmény, emlék legyen.

Idősgondozás, babysitterkedés

Idősgondozás, babysitterkedés

Napjainkban egyre nagyobb szükség van megbízható, szeretetet adni tudó, türelmes, elhivatott idősgondozókra. Irodánk munkájának legfontosabb célja, hogy segítsünk olyan idős embereken, akik már nem tudják ellátni napi teendőiket, vagy csak enyhíteni szeretnének magányukon. Ausztriában, Németországban, Angliában idősek otthona, körzeti munka és bentlakásos munkák várják elhivatottsággal rendelkező ápolónők jelentkezését. Nyelvtudás szükséges, nyelvi felkészítést vállalunk. Külföldi családok várják babysitterek jelentkezését is.

Internetes társkereső

Internetes társkereső

Internetes társkereső oldal határok nélkül, magyar nyelven, minden társkeresőnek legyen bárhol is a világban. Ismerkedés, barátság, társkeresés, szerelem. Fórumunkban minden árskereső kibeszélheti magát, új témákat nyithat, megismerheti mások gondolatait. Remek hely mások jobb megismerésére és arra is, ha meg akarja osztani gondolatait másokkal.

Kalandozoo

Kalandozoo

Kirándulásaink során megtekintheti az európai állatkertek szenzációit: Bécsben a pandákat, az indiai orrszarvúakat, a sarkvidék élővilágát bemutató Poláriumot vagy Herberstein-ben a ragadozók látványetetését esetleg Berlinben az afrikai elefántokat és pandákat.

Kéki Zsoltné Andrea

Kéki Zsoltné Andrea

Ajánlom figyelmébe honlapomat, ahol egyedi tervezésű ruháimat láthatja a teljesség igénye nélkül.A ruháknál a hagyományos magyar motívumokat, díszítőelemeket használom fel, ma is viselhető női ruhák díszítésére. Szeretném ha szép hagyományaink nem vesznének a feledés homályába és úgy gondolom, hogy a külföldön élő magyarok is viselhetnének különleges alkalmakra ilyen ruhákat.

Hirdetés
Költöztetés EU országokba

Költöztetés EU országokba

Nemzetközi költöztetés Angliába, valamint Angliából Magyarországra, illetve más európai országokba, többek között Ausztriába, Németországba, Franciaországba és Belgiumba. A költöztetés a legnagyobb körültekintés mellett, jó hangulatban, a költöző számára kényelmesen és zökkenőmentesen történik. Tapasztalt költöztetőként ellátunk a csomagoláshoz szükséges tanácsokkal is. Szolgáltatásaink között szerepel a csomagküldés is. A ránk bízott csomagokat kérésre akár háztól házig is szállíthatjuk. Keressen minket!

Kölyöknémet portál

Kölyöknémet portál

Szeretnéd, hogy gyermeked megszeresse a német nyelvet a Te segítségeddel? Elméleti és gyakorlati kérdéseket boncolgatunk, sok-sok hasznos információval és ötlettel. Lehetőséget adunk arra, hogy megtaláld a neked legmegfelelőbb módszert a német nyelv megszerettetésére így gyermekeid játékosan, észrevétlenül szívják magukba a második, harmadik és további nyelveket. Oldalunk ebben nyújt segítséget.

Külföldi állások gyűjteménye

Külföldi állások gyűjteménye

A Külföldi állások gyűjteménye weboldal egy olyan oldal, ahol különböző országok álláshirdetéseit találja. Az álláshirdetéseket lefordítjuk, ellenőrizzük és úgy tesszük közzé. Természetesen forrásként megtalálható az eredeti nyelven is. Számos ország álláshirdetése található meg, a teljesség igénye nélkül például Ausztria, Németország, Egyesült Királyság, Hollandia, Belgium, stb. Szinte napi szintű a frissítés, és számos professzió megtalálható az oldalon. Bal oldalt kategorizálva található a hirdetés. Az oldalunkhoz facebook közösségi portál is tartozik, ahol napi szinten interaktívan nyomon követheti friss álláshirdetéseinket! Jöjjön el hozzánk, iratkozzon fel az oldalunkra és böngésszen az INGYENES álláshirdetések között!

Nemzetközi lapterjesztés

Nemzetközi lapterjesztés

A Color Interpress árusításos úton, valamint online webshopján keresztül terjeszti külföldre a magyar sajtókiadványokat. Így a határon túli magyar lakosság számára elérhetővé válhat a Magyarországon megjelenő valamennyi sajtókiadványt. Célunk a kiadványokkal, a magyar kultúra és a nyelv fenntartása. Megtalálható: nő és férfi magazinok, gyermek és ifjúsági újságok. De a gasztronómia kedvelői is válogathatnak a számtalan recept újság közül. Vagy a hobbit űzők a hobbi magazinok közül. Bárki megtalálhatja a magának tetsző magazint.

Pszichológiai tanácsadás

Pszichológiai tanácsadás

Az online pszichológiai tanácsadás sokat segíthet azoknak, akik: lakhelyük, munkájuk vagy egyéb okok miatt nem tudnak rendszeresen elutazni a terápiás alkalmakra, mozgásukban vagy éppen pszichés problémájuk miatt korlátozottak, pszichés problémájuk felvállalását így könnyebben megteszik, szeretnék megőrizni az inkognitót, nagyon elfoglaltak így az utazással járó időveszteség miatt nem járnának terápiába vagy külföldön élnek és így nincs lehetőségük anyanyelvükön terápiás segítségre.

Útikalauz

Útikalauz

Az Útikalauz egy közösségi útikönyv, amiben több mint hatszáz beszámoló olvasható mintegy háromszáz szerzőtől. Örömmel fogadjuk a Te írásodat, az Ön írását is, ha megfelelő formában megkapjuk. Az írások között az országválasztóval vagy a szerzők szerinti tartalomjegyzékkel lehet válogatni.

Venator blogja

Venator blogja

Szerencsésen megérkeztünk Malmőbe, onnan, pedig vonattal Koppenhágába mintegy húsz perc alatt. Az állomáson volt egy kis kavarodás, mert nem várt minket senki. Rövid sms váltással kiderítettük, hogy egy Vu nevű úriembert kell keresnünk, aki mintegy 160 centiméter magas, vékony testalkatú és vietnami. Ez nagy segítség volt, mert így mindössze néhány száz főre apadt a potenciális jelöltek száma a koppenhágai állomáson. Így kezdődött, azóta írom dániai blogomat.

Tuti menü