Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hollandiai magyarok képes leírás - Külföldi magyar oldalak.tlap.hu
részletek »

Hollandiai magyarok - Külföldi magyar oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kulfoldimagyaroldalak.tlap.hu » Hollandiai magyarok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Amszterdami információk

Amszterdami információk

Amszterdami utazási információk, szállások, hotelek, apartmanok. Rengeteg hasznos információt találsz a szállásokról, múzeumokról, közlekedésről vásárlási és szórakozási lehetőségekről valamint látnivalókról. Minden amire szükséged lehet.

Amszterdami szálláskereső

Amszterdami szálláskereső

Keressen és foglalja le on-line a kiválasztott szálláshelyet Amsterdam-ban vagy akár Hollandia egész területén! Használja szálláskeresőnket, amely az egyik legszélesebb választékát kínálja Amszterdamban és az országban található hoteleknek, panzióknak, apartmanoknak. Szálláshely kiválasztásához beállíthatja azokat a kritériumokat, melynek segítségével csak az Önt érdeklő szállások kerülnek listázásra, megkönnyítve Önnek a szállás kiválasztását. A szállodakereső és foglalási rendszerben található partner szállodák kedvezményes szobaárakon foglalhatóak. A rendszerünk használata ingyenes, azaz a szállásfoglalás nem kerül Önnek semmibe, csak a megjelenített szobaárat kell majd a kiválasztott szálláshelyen kifizetnie.

HelloNL online magazin

HelloNL online magazin

A HelloNL célja, hogy minél többeteket elérjen és segítsen. Tudjuk, hogy nagyon sok oldal létezik, ahol információkat találtok erről-arról, ahol utána tudtok nézni a benneteket érdeklő kérdéseknek. Mit nyújtunk nektek a HelloNL-en? Mióta itt élünk nagyon sok emberrel találkoztunk, akár Magyarországról, akár más országból érkezettekkel. A sok-sok beszélgetés alkalmával egyre világosabbá vált, hogy mennyi-mennyi kérdőjel van, és mi mindent kell tudnunk ahhoz, hogy eligazodjunk a mindennapi életben, hogy választott otthonunkban valóban otthon és biztosságban érezzük magunkat. Természetesen az újság azok számára is érdekes lehet, akik még nem élnek, de érdeklődnek az ország és/vagy a kultúra iránt. Mi nem egy adott témára figyelünk csak. Minden megjelent számban több különböző kérdéskörhöz tartozó írást közlünk az ügyintézéstől, a recepteken, városleírásokon, programajánlókon keresztül egészen a nyereményjátékig.

Hollandia Aladár szemével

Hollandia Aladár szemével

Oldalamon hollandiai életünkkel, a holland nyelv tanulásával, a hollandiai látnivalók, hollandiai szálláshelyek összegyűjtésével foglalkozunk elsődlegesen. Továbbá a hollandiai élet során felmerülő ügyintézésekről is összegyűjtöttünk hasznos információkat. Az oldalt folyamatosan frissítem holland nyelvtanulás, a turistáknak szóló információk és kirándulásaink leírásaival.

Hollandiai utazás

Hollandiai utazás

A lehető leghasznosabb, legrészletesebb információk Hollandiáról. Olvashat itt hasznos nyaralási, utazási és szállás információkat. Megtudhatja, hogy hol érdemes nyaralni, mely városokat érdemes felkeresni, bármilyen igényei is vannak, bármilyen típusú városokat, vagy nyaralóhelyeket is szeretne meglátogatni.

Tuti menü