Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Írországi magyarok képes leírás - Külföldi magyar oldalak.tlap.hu
részletek »

Írországi magyarok - Külföldi magyar oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kulfoldimagyaroldalak.tlap.hu » Írországi magyarok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Dublini infók

Dublini infók

Minden egy helyen ami csak a Dublini élethez, munkavállaláshoz kellhet. A mindennapi életem publikálása rálátást biztosít arra, hogy milyen is az írországi élet. Rendszerezem a munkavállalással és a mindennapokkal kapcsolatos információkat.

Élet Írországban

Élet Írországban

Sok téves infó kering a neten, van ami már nem is úgy működik ahogyan eddig... Összeszedtem rengeteg tudnivalót. Ha érdekel és keresed a válaszokat, talán itt megtalálod! Nem tudod mit hozz magaddal? Mi mennyibe kerül? Mi hogyan működik? Információk tömören munkával, szállással, biztosítással, vásárlással, orvossal, és minden fontosabb dologgal kapcsolatban.

Infók Írországról

Infók Írországról

Kedves Írországba tartó turista! Ezt az oldalt Neked, s a Hozzád hasonlóknak állítottuk össze. 1997 óta élünk Írországban, s ezalatt számos (magyar) látogatónk volt. Az ő példájuk nyomán döbbentünk rá arra, hogy legtöbben jó szándékkal, de teljesen tudatlanul indulnak neki az írországi nyaralásnak. Odahaza - ha az illető turista nem beszél angolul - alig talál megbízható, korszerű útikönyvet, ami részletes információkkal segítené a tájékozódásban. Azoknak a turistáknak készítettük-készítjük ezt a weboldalt, akik időben, gondosan fel szeretnének készülni az útra. Olyan információkat próbálunk itt összegyűjteni, amelyek szükségesek lehetnek az itt eltöltött 1-2 hét során. Főleg ismerőseink, barátaink visszajelzései, valamint saját tapasztalataink alapján gyűjtöttük össze a tudnivalókat, de az általunk legjobbnak tartott útikönyvekből szerzett ismereteinket is szeretnénk megosztani Veled. Külön oldalakon mellékeljük azokat a történeteket, amelyek bepillantást engednek az itteni élet vidámabb, vagy kellemetlenebb perceibe. A kritikákat, a miénktől esetleg eltérő véleményedet is szeretettel fogadjuk, mert kissé elfogultak vagyunk Írországgal szemben, s lehet, hogy vannak olyan dolgok, amiket nem úgy látunk, mint az itt ideig-óráig tartózkodó turista.

Irány Írország

Irány Írország

Az írországi magyarok portálja. Minden amit csak tudni szeretnél az Írországi életről, munkavállalásról! Szállás, munka, utazás, fórumok, tippek. Rengeteg hasznos információt találsz az írországi munkavállalásról, költözésről, lakáskeresésről, minden egyéb témáról ami Írországot és az írországi életet érinti.

Írfutár

Írfutár

Olcsó, gyors és megbízható futárszolgálat, csomagküldés, csomagszállítás és költöztetés Írország és Magyarország között háztól-házig kéthetente! Egyszerű online megrendelés! Kutya, macska, kerékpár és motorkerékpár szállítás.

Paprika Stores

Paprika Stores

Dublin központjában található az első, hagyományos magyar élelmiszereket és borokat árusító bolt. Magyar borok, pezsgők, magyar pékáruk (Dublin közeli magyar pékségben készülnek magyar lisztből, mindenféle E-betű és puffasztóanyag használata nélkül), sütési alapanyagok, tejtermékek, húskészítmények, fagyasztott termékek, alapvető élelmiszerek, tészták, konzervek, pástétomok, édességek, lekvárok, befőttek, mézek, fűszerek, ételízesítők, zacskós levesek, készételek, zöldségek, vecsési savanyúságok, kávék,teák,kakaók és ízesítőik, üdítők, energiaitalok, szörpök, vegyiáru, szépségápolási cikkek, bébiételek, bébiitalok, újságok, bográcsok, állványok, fagyasztott hús- és zöldségfélék, húsvéti termékek, sós ropogtatnivalók.

Tuti menü