Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kanadai magyarok képes leírás - Külföldi magyar oldalak.tlap.hu
részletek »

Kanadai magyarok - Külföldi magyar oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kulfoldimagyaroldalak.tlap.hu » Kanadai magyarok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Kanada Világa - közösségi hírportál

Kanada Világa - közösségi hírportál

A Kanada Világa egy független hírfolyam, amely 2009-ben indult útjára, hogy Kanadáról és Magyarországról, illetve a két ország fontosabb eseményeiről könnyed információkat nyújtson az érdeklődőknek. Kanadán belül Montreál és vonzáskörzete kapott eddig nagyobb szerepet. 2011 év végén saját domainnév alatt ez a hírszolgáltatás egy közösségi térré is bővült, ahol a tagok saját csoportokat, fórumokat hozhatnak létre, megismerkedhetnek más tagokkal, véleményezhetik a híreket és egymás tevékenységeit, valamint szerkeszthetnek is új híreket.

Kanadai hírlap

Kanadai hírlap

A Kanadai Magyar Hírlap egy non-profit internetes újság, melynek célja a kanadai közéleti és társadalmi hírek magyar nyelvű közlése. Időnként eredeti angol nyelvű írások is megjelennek a hírlap oldalán, de ilyenkor egy magyar kivonatot is közlünk a cikkel együtt. A lap első írásai 2004 februárjában jelentek meg a www.kanadaimagyar.com című honlapon. A Hírlap 2007-ben tért át a jelenlegi honlapra, melynek szerkezete és felépítése megkönnyiti a frissítést és a böngészést. A Kanadai Magyar Hírlap cikkeinek egy része a Magyar Krónika című kéthetilapban jelennek meg nyomtatott formában, egy Kanadai Híradó nevet viselő rovatként. A nyomtatott újságban történő megjelenést követően ezen az oldalon is közzétesszük az írásokat és itt tároljuk őket, az egyéb cikkek és riportok mellett.

Kanadai kalauz

Kanadai kalauz

Weblapunk megpróbálja hozzásegíteni a leendő utazót ahhoz, hogy jobban megismerje ezt az országot, hova érdemes látogani, melyik részét célszerű felkeresni. Kanada minden tartományáról és nagyobb városáról megpróbálunk egy kis ismertetőt írni, ezen felül információt kívánunk nyújtani repülési, szállási, és autóbérlési lehetőségekről. A lapra várunk minden olyan élménybeszámolót, fotókat is ami kanadai utazásról szól.

Kanadai Magyar Kultúrközpont

Kanadai Magyar Kultúrközpont

A Kanadai Magyar Kultúrközpont Ontario, illetőleg Kanada erős, életképes és létfontosságú magyar kulturális intézménye, ahol nemcsak ápolhatjuk hagyományainkat, hanem amelyben honfitársaink kellemesen érzik magukat és amelyik megfelelő feltételeket biztosít mind magyar, mind kanadai csoportoknak kulturális, nevelési, sport- és egyéb szórakoztató, valamint közösségi tevékenységek megtartására.

Kanadai magyar üzleti jegyzék

Kanadai magyar üzleti jegyzék

A Kanadai Magyar Hálózat oldala azzal a szándékkal jött létre, hogy a kanadai-magyar üzletek és szolgáltatások végre egy helyen legyenek megtalálhatóak az Interneten -így a kimondottan magyar dolgokra vágyó vásárlók egy interaktív találkozási téren/ponton tájékozodhatnak. Ezzel a szolgáltatóknak plusz bevételt, a vásárlóknak pedig örömet okozunk. Így mindenki hasznára kívánunk lenni. A kanadai-magyar üzletek egy jól menedzselt nívós oldalra tölthetik fel üzletüket, szolgáltatásaikat vagy éppen rendezvényeiket is. Az oldal látogatói pedig apróhirdetést is adhatnak fel amellett, hogy a kanadai-magyar üzleteket böngésszék. Térképes, lokáció szerinti szűrés segíti a tájékozódást, hogy lokálisan is megtalálják a látogatót a keresett foglalkozást, szolgáltatást vagy üzletet.

Kanadai magyarság

Kanadai magyarság

A Kanadai Magyarság a Nyugati Szabad Világ legnagyobb heti lapja még a mai napig is. 1979 decemberében átvette a Chicago és Környéke c magyarnyelvu újságot, igy a kiadott létszám emelkedet. És a hivatalos név Kanadai/Amerikai Magyarságra változott. Ennek ellenére a rendszerváltás után a kiadott lapok száma csökkeno tendenciát mutatott. A számitógép, az internet, a webside megjelenése után erós kemény munkát követel a lap minden héten történo kiadása. Az atmoszféra szinte családi volt, az egész irógárda a belso munkaerokkel egyetemben öszzhangot alkotott. Soha senki nem hagyta el minkahelyét csak a haláleset és a lap megszunése választotta szét óket. A lap már ráfizetéses volt, de egyetlen embert sem hagytak munkanékul.

Kodály néptáncegyüttes

Kodály néptáncegyüttes

Torontói néptáncegyüttes vagyunk. Tanuljuk és őrizzük a magyar néptáncot, énekkeket és népszokásokat. Jelenleg négy csoportunk van (két gyermek csoport, egy ifjúsági csoport és egy felnőtt csoport). Különböző eseményeken lépünk fel az év folyamán és több táncházat is tartunk, hogy terjesszük a magyar népkultúrát.

Tuti menü