Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi magyar oldalak linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Dezső - Infók [2. oldal]
részletek »

Külföldi magyar oldalak képes leírás: Dezső - Infók [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kulfoldimagyaroldalak.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 99 db
Dezső Panzió

Dezső Panzió

A Dezső Panzió kellemes kikapcsolódást igér egy olyan helyen, ami a várostól ugyan nem esik messze, a város zaját mégis teljes mértékben feledteti. A panzió Sepsiszentgyörgy város központjához közel, a futballpálya mellett fekszik, mintegy 35 km-re Kovászna fürdővárostól és a szász hagyományokra visszatekintő Brassótól. Az épület földszinti részén fogászati rendelő is működik ahol igény esetén, térítés ellenében fogászati ellátást is vállalunk.

Dínópark Ausztriában

Dínópark Ausztriában

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket akár egy kirándulás keretében látogatnak meg minket vagy többnapos nyaralásukat tervezik nálunk a Dzsungel Hotelben eltölteni remek kalandok közepette. Sok újdonságunk van, felépültek az összkomfortos Afrika házak és csodálatos úszómedencékben élvezhetik a nyári napokat a gyerekek a focipálya után. A felnőtteknek óriás sakkot építtettünk és elkészült egy új, 100 nm-es pavilonunk, ahol akár eső esetén is kreatív, kézműves foglalkozásokra van lehetőség.

Dublini infók

Dublini infók

Minden egy helyen ami csak a Dublini élethez, munkavállaláshoz kellhet. A mindennapi életem publikálása rálátást biztosít arra, hogy milyen is az írországi élet. Rendszerezem a munkavállalással és a mindennapokkal kapcsolatos információkat.

Élet Írországban

Élet Írországban

Sok téves infó kering a neten, van ami már nem is úgy működik ahogyan eddig... Összeszedtem rengeteg tudnivalót. Ha érdekel és keresed a válaszokat, talán itt megtalálod! Nem tudod mit hozz magaddal? Mi mennyibe kerül? Mi hogyan működik? Információk tömören munkával, szállással, biztosítással, vásárlással, orvossal, és minden fontosabb dologgal kapcsolatban.

Élőben Belgiumból

Élőben Belgiumból

2005 márciusában költöztünk ki Belgiumba, egy kisvárosban lakunk nem messze Brüsszeltől. Az Európai Bizottságnál dolgozom, Kedvesem a négy gyerkőcöt próbálja kordában tartani. Jó szórakozást a blogunkhoz!

Erdélyi hírportál

Erdélyi hírportál

Egy fiatal, magabiztos csapat, melynek minden tagja szakmai tudását a(z erdélyi) magyarság szolgálatába helyezte. Sokak szerint csak külföldön lehet igazán érvényesülni. Mi itthonról, itthon próbáljuk meg ezt, méghozzá úgy, hogy egyben a közt szolgáljuk. Ez a Hírek.ro - Erdély hírportálja, egy független Internetes portál, amelynek legfontosabb szempontja az objektivitás. Oldalunkon megtalálhatók a legfrissebb hírek Erdélyből valamint társkereső, állás- és apróhirdetések, időjárásjelentés, programajánló, állásbörze és fórum.

Európa Busz

Európa Busz

Szívesen vesszük le a terhet a válladról, hogy az általunk lefedett területekre könnyen, gyorsan, megbízhatóan tudj eljuttatni különböző küldeményeket az Európa Busz kapacitását kihasználva. Kattints a szövegre és szerezd meg az információkat! Akár munkavállaló, utazó, kiránduló vagy Európa országaiban, ránk számíthatsz a közlekedésben. Rendszeres heti járatainkkal, egyes esetekben menetrenden kívül indított járatainkkal megtalálhatod a megfelelő megoldást a célod eléréséhez. Kattints ide és tudj meg mindent a lehetőségeidről! A posta nem viszi el? A csomagküldő szolgálatok drágák? Szívesebben vennéd, ha valaki vigyázna, személyes küldetésnek tekintené a csomagod szállítását? Akkor mi vagyunk az ideális választás a számodra, céged számára. Az Európa Busz Hungary Kft. tagjai, személyes fontosságúnak tartják, hogy a csomagod épségben, jól és pontosan érkezzen meg a címzetthez. Tudj meg ide kattintva többet a lehetőségekről!

Európai Unió

Európai Unió

Az Európai Unió portálja naprakész hírekkel szolgál az Európai Unióról, és tájékoztatást ad az európai integrációs folyamat fontos eseményeiről. Az érdeklődők a portálon elolvashatják a hatályban lévő összes jogszabályt és a még elfogadásra váró jogszabálytervezeteket, hozzáférhetnek az uniós intézmények honlapjaihoz, és tájékozódhatnak azokról a szakpolitikákról, melyeket az alapszerződések az Európai Unió hatáskörébe utaltak.

Expat Center

Expat Center

Azért dolgozunk, hogy a Magyarországra érkező külföldiek áttelepülését tökéletesen problémamentessé tegyük, és több európai országra kiterjedően is segítsük az áttelepülést. Teljes körű relokációs szolgáltatást nyújtunk Neked, legyél akár áttelepülni vágyó, akár HR munkatárs. Azaz legyen szó költözésről, munkavállalási vagy pl. tartózkodási engedélyek ügyintézéséről, lakáskeresésről, hazautazásról, mindenben számíthatsz ránk. Tudnod kell, hogy nem ismerjük a lehetetlent, több száz bonyolult, problémás ügyet vittünk már sikerre. Ha ránk bízod ügyeid intézését, minden munkánkra garanciát kapsz, így cseppet sem kell félned, hogy pl. csúsznak az engedélyeid, vagy valaki megpróbál átvágni távol a hazádtól. Ráadásul, ha hozzánk fordulsz, mindig emberi szavakra találsz és sok-sok támogatást, segítséget nyújtunk Neked, mert tudjuk, milyen nehéz egyedül boldogulni egy teljesen új környezetben.

Hirdetés
Freiburgi magyarok

Freiburgi magyarok

A Freiburgi Magyarok Baráti Köre 1988-ben alakult hivatalos bejegyzett egyesületté, a kezdetek azonban ennél jóval régebbre nyúlnak vissza. A háború után sokáig a magyar misék jelentették az egyetlen lehetőséget a magyar összejövetelekre, később kisebb-nagyobb törzsasztalok alakultak ki. A 60-as években Áts Sándor kezdeményezésére létrejött az első zenés-táncos est, s egy jól működő tánccsoport is megalakult. Áts Sándor halála véget vetett a felpezsdülő magyar életnek, amely csak a 80-as évek elején indult meg újra. 1986-ban az akkori Németországi Magyar Központi Szövetség vándorkiállítást szervezett a magyar történelemről. Ezt a kiállítást hozták le Freiburgba az itteni szervezők, Könczöl Antal és Veres László. A kiállítás élénk visszhangja további akciókat eredményezett: Füzesi József és Veres László a telefonkönyvből kikeresték az összes magyar hangzású nevet és több száz kérdőívet küldtek szét. Két évig nem volt ugyan bejegyzett egyesület, de rendszeresen összegyűlt a baráti kör, zenés-táncos est, irodalmi műsor, kirándulás szerepelt a programban. 1988 szeptember 23-án hivatalosan is megalakultunk.

HelloNL online magazin

HelloNL online magazin

A HelloNL célja, hogy minél többeteket elérjen és segítsen. Tudjuk, hogy nagyon sok oldal létezik, ahol információkat találtok erről-arról, ahol utána tudtok nézni a benneteket érdeklő kérdéseknek. Mit nyújtunk nektek a HelloNL-en? Mióta itt élünk nagyon sok emberrel találkoztunk, akár Magyarországról, akár más országból érkezettekkel. A sok-sok beszélgetés alkalmával egyre világosabbá vált, hogy mennyi-mennyi kérdőjel van, és mi mindent kell tudnunk ahhoz, hogy eligazodjunk a mindennapi életben, hogy választott otthonunkban valóban otthon és biztosságban érezzük magunkat. Természetesen az újság azok számára is érdekes lehet, akik még nem élnek, de érdeklődnek az ország és/vagy a kultúra iránt. Mi nem egy adott témára figyelünk csak. Minden megjelent számban több különböző kérdéskörhöz tartozó írást közlünk az ügyintézéstől, a recepteken, városleírásokon, programajánlókon keresztül egészen a nyereményjátékig.

Hollandia Aladár szemével

Hollandia Aladár szemével

Oldalamon hollandiai életünkkel, a holland nyelv tanulásával, a hollandiai látnivalók, hollandiai szálláshelyek összegyűjtésével foglalkozunk elsődlegesen. Továbbá a hollandiai élet során felmerülő ügyintézésekről is összegyűjtöttünk hasznos információkat. Az oldalt folyamatosan frissítem holland nyelvtanulás, a turistáknak szóló információk és kirándulásaink leírásaival.

Hollandiai utazás

Hollandiai utazás

A lehető leghasznosabb, legrészletesebb információk Hollandiáról. Olvashat itt hasznos nyaralási, utazási és szállás információkat. Megtudhatja, hogy hol érdemes nyaralni, mely városokat érdemes felkeresni, bármilyen igényei is vannak, bármilyen típusú városokat, vagy nyaralóhelyeket is szeretne meglátogatni.

HUNUK

HUNUK

Oldalunk az Egyesült Királyság legnagyobb magyar közösségi oldala. Rendszeresen frissített angliai magyar híreket, programajánlót, hasznos cikkeket, sikertörténeteket, fórumot, munka és szállás ajánlót és a szigetországi élet érdekességeivel foglalkozó tartalmat szolgáltat a szigetországban élő és idetartó magyaroknak. A gyorsan bővülő többezres közösség szívesen vár minden kedves érdeklődőt a tagjai között.

Idegenvezetés Izraelben

Idegenvezetés Izraelben

Személyre szabott, teljes körű programszervezés, idegenvezetés Izrael egész területén magyarul, minden korosztály részére. Fedezzük fel együtt a vallások, kultúrák, tengerek és sivatagok országát, gyakorlott magyar idegenvezető segítségével. Segítek, hogy a nyaralásuk egy egész életre szóló élmény, emlék legyen.

Idősgondozás, babysitterkedés

Idősgondozás, babysitterkedés

Napjainkban egyre nagyobb szükség van megbízható, szeretetet adni tudó, türelmes, elhivatott idősgondozókra. Irodánk munkájának legfontosabb célja, hogy segítsünk olyan idős embereken, akik már nem tudják ellátni napi teendőiket, vagy csak enyhíteni szeretnének magányukon. Ausztriában, Németországban, Angliában idősek otthona, körzeti munka és bentlakásos munkák várják elhivatottsággal rendelkező ápolónők jelentkezését. Nyelvtudás szükséges, nyelvi felkészítést vállalunk. Külföldi családok várják babysitterek jelentkezését is.

Infók Írországról

Infók Írországról

Kedves Írországba tartó turista! Ezt az oldalt Neked, s a Hozzád hasonlóknak állítottuk össze. 1997 óta élünk Írországban, s ezalatt számos (magyar) látogatónk volt. Az ő példájuk nyomán döbbentünk rá arra, hogy legtöbben jó szándékkal, de teljesen tudatlanul indulnak neki az írországi nyaralásnak. Odahaza - ha az illető turista nem beszél angolul - alig talál megbízható, korszerű útikönyvet, ami részletes információkkal segítené a tájékozódásban. Azoknak a turistáknak készítettük-készítjük ezt a weboldalt, akik időben, gondosan fel szeretnének készülni az útra. Olyan információkat próbálunk itt összegyűjteni, amelyek szükségesek lehetnek az itt eltöltött 1-2 hét során. Főleg ismerőseink, barátaink visszajelzései, valamint saját tapasztalataink alapján gyűjtöttük össze a tudnivalókat, de az általunk legjobbnak tartott útikönyvekből szerzett ismereteinket is szeretnénk megosztani Veled. Külön oldalakon mellékeljük azokat a történeteket, amelyek bepillantást engednek az itteni élet vidámabb, vagy kellemetlenebb perceibe. A kritikákat, a miénktől esetleg eltérő véleményedet is szeretettel fogadjuk, mert kissé elfogultak vagyunk Írországgal szemben, s lehet, hogy vannak olyan dolgok, amiket nem úgy látunk, mint az itt ideig-óráig tartózkodó turista.

Tuti menü