Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi magyar oldalak linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Ingyen - Kéki [3. oldal]
részletek »

Külföldi magyar oldalak képes leírás: Ingyen - Kéki [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kulfoldimagyaroldalak.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 99 db
Ingyen weboldal Németország

Ingyen weboldal Németország

Mindenkinek aki Németországban él, ott dolgozik, vállalkozik és bármilyen, Németországgal kapcsolatos témájú weboldalt szeretne üzemeltetni vagy egyszerűen csak szívesen blogolna ingyenesen biztosítunk választottnév.nemetorszagban.com, keresőkbe is regisztálható domain nevet. A létrehozott aldomainek WordPress alapúak, tökéleteses blogolásra de céges weboldalaknak is garantált az egyedi megjelenés hiszen bármilyen módosított template-et lehet használni az oldalaknál az előre feltöltött, több mint 50 szép templaten túlmenően. Az ingyenes oldalakon használhatsz Google AdSense hirdetéseket is akár de bármilyen Affiliate programban is résztvehetsz általuk.

Internetes társkereső

Internetes társkereső

Internetes társkereső oldal határok nélkül, magyar nyelven, minden társkeresőnek legyen bárhol is a világban. Ismerkedés, barátság, társkeresés, szerelem. Fórumunkban minden árskereső kibeszélheti magát, új témákat nyithat, megismerheti mások gondolatait. Remek hely mások jobb megismerésére és arra is, ha meg akarja osztani gondolatait másokkal.

Irány Írország

Irány Írország

Az írországi magyarok portálja. Minden amit csak tudni szeretnél az Írországi életről, munkavállalásról! Szállás, munka, utazás, fórumok, tippek. Rengeteg hasznos információt találsz az írországi munkavállalásról, költözésről, lakáskeresésről, minden egyéb témáról ami Írországot és az írországi életet érinti.

Irány London

Irány London

Minden kezdet nehéz, de mi megkönnyítjük számotokra a legfontosabb alap, a szállás megteremtésével. Tiszta, biztonságos szobákat ajánlunk kultúrált házakban, megfelelő árakon. Szállásaink Észak-London 2-es és 3-as zónáiban találhatóak. Segítünk a szükséges iratok (Home Office Registration, NI number, bankszámlanyitás, driving license csere...) megszerzésében. Mindenben, ami az új életetek kialakításához kellhet. A többi már csak rajtad múlik!

Irány Németország

Irány Németország

A Németországban élő magyarok, ott dolgozók és oda utazók legjobb közösségi oldala. Feltöltheted képeidet és albumokba rendezheted őket. Feltöltheted a legjobb receptjeidet. Bármelyik cikket, leírást elküldheted ismerőseidnek e-mail-ben, archivláshoz használhatod a PDF file mentés funkciót vagy akár a nyomtatás opcióval azonnal kinyomtathatod. Állásparadicsomunkban több mint 50 adatbázisból, több mint 30 kategóriában, 5 perces frissítéssel elérhető németországi állásajánlatok között válogathatsz. Társkeresőnkben egyszerűen megtalálhatod a hozzád közel élőket közös programok szervezése céljából vagy akár életed párját. Telekocsi rendszerünkben felajánlhatsz vagy kereshetsz olcsó utazási lehetőséget. Naprakész fesztivál, program- és rendezvény ajánló. Rendszeres közvélemény kutatás, eredményekkel. Tájékozódhatsz az aktuális és várható időjárásról, egyéni tartózkodási hely beállítási lehetőséggel. Online TV-Rádió műsorok. Térképen megkeresheted a közeledben élőket. Útvonaltervezőnk segítségével bárhonnan megtervezheted a legjobb útvonalat már több mint 60 német városba. Az útvonalat azonnal ki is nyomtathatod.Használhatod a fórumot, hozzászólhatsz változatos témákhoz. Ingyenes, fényképes hirdetéseket adhatsz fel illetve szerepelhetsz a Névjegykártyák adatbázisban ahol részletesen bemutathatod németországi vállalkozásod, szolgáltatásod. Blogolhatsz.

Irány Spanyolország

Irány Spanyolország

A Spanyolországban élő vagy oda készülő magyarok legújabb információs, kulturális, szórakoztató közösségi oldala. Az oldalon számos szolgáltatás található. Például: Fórum, chat, hírek, apró, eseménynaptár, receptek, tv, rádió, közösség. Regisztrálj te is, hogy kapcsolatba léphess a többi felhasználóval. Rendszeresen teszünk közzé friss információkat a Spanyolországba utazóknak vagy a már ott tartózkodóknak.

Írfutár

Írfutár

Olcsó, gyors és megbízható futárszolgálat, csomagküldés, csomagszállítás és költöztetés Írország és Magyarország között háztól-házig kéthetente! Egyszerű online megrendelés! Kutya, macska, kerékpár és motorkerékpár szállítás.

Itt voltam

Itt voltam

Bemutatjuk a világot! Segíts ebben Te is és meséld el nekünk, hogy hol voltál! Tegyél fel a közösségi web2 térképes portálunkra leírásokat, fényképeket, videókat! Tekintsd meg a katalógusban, hogy mások merre jártak a nagyvilágban! Készítsd el a családfádat, akár a rokonaiddal együtt! Szerezz ismerősöket, barátokat, útitársakat. Töltsd ki az adatlapodat, hogy az Itt voltam! közössége megismerhessen Téged is. Tervezd meg az utadat az útvonaltervezővel, vagy keress az utcakeresővel. Nézd meg milyen most az időjárás, vagy hol volt földrengés. Utazáshoz, nyaraláshoz tekintsd meg útikönyv ajánlatainkat, vagy keress magadnak megfelelő térképet, atlaszt. Ismerd meg, hogy miként használhatod a 3D-s műhold térképet, a Google Earth plugin szolgáltatást.

Kalandozoo

Kalandozoo

Kirándulásaink során megtekintheti az európai állatkertek szenzációit: Bécsben a pandákat, az indiai orrszarvúakat, a sarkvidék élővilágát bemutató Poláriumot vagy Herberstein-ben a ragadozók látványetetését esetleg Berlinben az afrikai elefántokat és pandákat.

Hirdetés
Kanada Világa - közösségi hírportál

Kanada Világa - közösségi hírportál

A Kanada Világa egy független hírfolyam, amely 2009-ben indult útjára, hogy Kanadáról és Magyarországról, illetve a két ország fontosabb eseményeiről könnyed információkat nyújtson az érdeklődőknek. Kanadán belül Montreál és vonzáskörzete kapott eddig nagyobb szerepet. 2011 év végén saját domainnév alatt ez a hírszolgáltatás egy közösségi térré is bővült, ahol a tagok saját csoportokat, fórumokat hozhatnak létre, megismerkedhetnek más tagokkal, véleményezhetik a híreket és egymás tevékenységeit, valamint szerkeszthetnek is új híreket.

Kanadai hírlap

Kanadai hírlap

A Kanadai Magyar Hírlap egy non-profit internetes újság, melynek célja a kanadai közéleti és társadalmi hírek magyar nyelvű közlése. Időnként eredeti angol nyelvű írások is megjelennek a hírlap oldalán, de ilyenkor egy magyar kivonatot is közlünk a cikkel együtt. A lap első írásai 2004 februárjában jelentek meg a www.kanadaimagyar.com című honlapon. A Hírlap 2007-ben tért át a jelenlegi honlapra, melynek szerkezete és felépítése megkönnyiti a frissítést és a böngészést. A Kanadai Magyar Hírlap cikkeinek egy része a Magyar Krónika című kéthetilapban jelennek meg nyomtatott formában, egy Kanadai Híradó nevet viselő rovatként. A nyomtatott újságban történő megjelenést követően ezen az oldalon is közzétesszük az írásokat és itt tároljuk őket, az egyéb cikkek és riportok mellett.

Kanadai kalauz

Kanadai kalauz

Weblapunk megpróbálja hozzásegíteni a leendő utazót ahhoz, hogy jobban megismerje ezt az országot, hova érdemes látogani, melyik részét célszerű felkeresni. Kanada minden tartományáról és nagyobb városáról megpróbálunk egy kis ismertetőt írni, ezen felül információt kívánunk nyújtani repülési, szállási, és autóbérlési lehetőségekről. A lapra várunk minden olyan élménybeszámolót, fotókat is ami kanadai utazásról szól.

Kanadai Magyar Kultúrközpont

Kanadai Magyar Kultúrközpont

A Kanadai Magyar Kultúrközpont Ontario, illetőleg Kanada erős, életképes és létfontosságú magyar kulturális intézménye, ahol nemcsak ápolhatjuk hagyományainkat, hanem amelyben honfitársaink kellemesen érzik magukat és amelyik megfelelő feltételeket biztosít mind magyar, mind kanadai csoportoknak kulturális, nevelési, sport- és egyéb szórakoztató, valamint közösségi tevékenységek megtartására.

Kanadai magyar üzleti jegyzék

Kanadai magyar üzleti jegyzék

A Kanadai Magyar Hálózat oldala azzal a szándékkal jött létre, hogy a kanadai-magyar üzletek és szolgáltatások végre egy helyen legyenek megtalálhatóak az Interneten -így a kimondottan magyar dolgokra vágyó vásárlók egy interaktív találkozási téren/ponton tájékozodhatnak. Ezzel a szolgáltatóknak plusz bevételt, a vásárlóknak pedig örömet okozunk. Így mindenki hasznára kívánunk lenni. A kanadai-magyar üzletek egy jól menedzselt nívós oldalra tölthetik fel üzletüket, szolgáltatásaikat vagy éppen rendezvényeiket is. Az oldal látogatói pedig apróhirdetést is adhatnak fel amellett, hogy a kanadai-magyar üzleteket böngésszék. Térképes, lokáció szerinti szűrés segíti a tájékozódást, hogy lokálisan is megtalálják a látogatót a keresett foglalkozást, szolgáltatást vagy üzletet.

Kanadai magyarság

Kanadai magyarság

A Kanadai Magyarság a Nyugati Szabad Világ legnagyobb heti lapja még a mai napig is. 1979 decemberében átvette a Chicago és Környéke c magyarnyelvu újságot, igy a kiadott létszám emelkedet. És a hivatalos név Kanadai/Amerikai Magyarságra változott. Ennek ellenére a rendszerváltás után a kiadott lapok száma csökkeno tendenciát mutatott. A számitógép, az internet, a webside megjelenése után erós kemény munkát követel a lap minden héten történo kiadása. Az atmoszféra szinte családi volt, az egész irógárda a belso munkaerokkel egyetemben öszzhangot alkotott. Soha senki nem hagyta el minkahelyét csak a haláleset és a lap megszunése választotta szét óket. A lap már ráfizetéses volt, de egyetlen embert sem hagytak munkanékul.

Kanári-szigetek

Kanári-szigetek

Oszd meg saját illetve kedvenc kanári-szigeteki képeidet, videóidat és helyszíneidet a többiekkel! Nézz körül az eddig feltöltött képek között, garantáljuk, hogy legszivesebben azonnal vennél egy repjegyet!

Kéki Zsoltné Andrea

Kéki Zsoltné Andrea

Ajánlom figyelmébe honlapomat, ahol egyedi tervezésű ruháimat láthatja a teljesség igénye nélkül.A ruháknál a hagyományos magyar motívumokat, díszítőelemeket használom fel, ma is viselhető női ruhák díszítésére. Szeretném ha szép hagyományaink nem vesznének a feledés homályába és úgy gondolom, hogy a külföldön élő magyarok is viselhetnének különleges alkalmakra ilyen ruhákat.

Tuti menü