Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi magyar oldalak linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Németcégalapítás.net - Szlovákiai [5. oldal]
részletek »

Külföldi magyar oldalak képes leírás: Németcégalapítás.net - Szlovákiai [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kulfoldimagyaroldalak.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 99 db
Németcégalapítás.net

Németcégalapítás.net

A nemetcegalapitas.net olyan szolgáltatások széles palettáját nyújtja, amelyek segítségével egyszerűen és gyorsan létrehozhatja német vállalkozását. Az iroda biztosítja, hogy előkészíti az összes szükséges iratot, elintézi a kapcsolódó hivatalos ügyeket, így a kiutazás során már csak néhány aláírás és egyéb teendő elvégzése vár Önre. De akár kiutazás nélkül is van lehetőség német gmbh, gbt vagy éppen ug alapítására. Látogasson el a weboldalra, ahol minden fontos információt megtalálhat, valamint részletesebben olvashat a különböző szolgáltatásokról is.

Németország klub

Németország klub

Németországot kedvelők közössége a közösségek közösségi oldalán. Friss információk, érdekes videók, cikkek és linkek a legkedveltebbek oldalunkon de rengeteg más hasznos információra találhatsz oldalunkon. Csatlakozz Te is a Németországot kedvelők közösségéhez, oszd meg kedvenc oldalaid linkjét, tölts fel képeket chat-el, fórumozz másokkal akik szintén kedvelik Németországot!

Németországi munka

Németországi munka

Valódi németországi munkák, elsőkézből, német munkaerőközvetítő partnerünk adatbázisából. Állás hírlevelünkön csak meg kell adnod, hogy milyen állást keresel, melyik városban vagy tartományban és mi másnap reggeltől szállítjuk a legfrisebb álláshirdetéseket Németország legnagyobb, több mint 50 weboldal egyesített adatbázisából.

Németül pályázom

Németül pályázom

Független információs portál ahol sokrétű segítséget találsz, ha német nyelvterületen szeretnél dolgozni-a blog segít végig menni az eredményes munka vállaláshoz vezető úton-akkor is ha önállóan, vagy ha közvetítő irodán keresztül tervezed az elhelyezkedést-találsz rengeteg kategorizált webcímet állami és magán munkaközvetítőkkel, -a két legkeresetebb szakmacsoportot kiemelve:vendéglátás, egészségügy.

Nemzetközi lapterjesztés

Nemzetközi lapterjesztés

A Color Interpress árusításos úton, valamint online webshopján keresztül terjeszti külföldre a magyar sajtókiadványokat. Így a határon túli magyar lakosság számára elérhetővé válhat a Magyarországon megjelenő valamennyi sajtókiadványt. Célunk a kiadványokkal, a magyar kultúra és a nyelv fenntartása. Megtalálható: nő és férfi magazinok, gyermek és ifjúsági újságok. De a gasztronómia kedvelői is válogathatnak a számtalan recept újság közül. Vagy a hobbit űzők a hobbi magazinok közül. Bárki megtalálhatja a magának tetsző magazint.

Nemzetközi magyarok közössége

Nemzetközi magyarok közössége

Oldalunk célja összegyűjteni egy web oldalra a magyarokat bárhol élnek a világon. Két feltétele van a regisztrációnak: magyar legyél vagy legalább is annak valld magad és magyar barátokat keressél. Bármelyik felsorolt okból regisztrálsz kívánunk sok sikert hozzá. Az oldal tartalmának a feltöltése kizárólag a tagokra tartozik, ezért az oldal élete tőled is függ. Blogolj, indíts fórum témát és ismerkedj.

Norvégiai Magyarok Baráti Köre

Norvégiai Magyarok Baráti Köre

A Magyarok Baráti Köre (MBK) a norvégiai magyarok politikailag és világnézetileg semleges szervezete. Az MBK célja, hogy lehetőségei szerint ápolja Norvégiában a magyar nyelvet, kultúrát, hagyományokat. Az elmúlt két évtizedben közel 200 rendezvényt tartottunk: színházi előadásokat, irodalmi esteket, népzenei műsorokat, filmbemutatókat, melyekre Magyarországról vagy a határon túlról hívtunk meg művészeket, továbbá filmesteket, bálokat, szabadtéri rendezvényeket, gyermekfoglalkozásokat.

Pádis info

Pádis info

Bár az elmúlt évtizedekben az Erdélyi-szigethegységben folyamatosan emelkedett a falusi vendéglátás színvonala és ma már a hegyvidék panziói bármely nyugat-európai vendéglátóhellyel felveszik a versenyt, de az itt élő emberek vendégszeretete és segítőkészsége sem volt elegendő ahhoz, hogy a kátyús, életveszélyes utakon megindulhasson a tömeges turistaforgalom. Ez a helyzet most gyökeresen megváltozott: az utakat folyamatosan fejlesztik és a padisinfo.hu az Erdélyi-szigethegység virtuális kapuja. Aktuális hírek, információk, szálláslehetőségek, térképek, útleírások, fórum és fotótár 1 (web)helyen.

Paprika Stores

Paprika Stores

Dublin központjában található az első, hagyományos magyar élelmiszereket és borokat árusító bolt. Magyar borok, pezsgők, magyar pékáruk (Dublin közeli magyar pékségben készülnek magyar lisztből, mindenféle E-betű és puffasztóanyag használata nélkül), sütési alapanyagok, tejtermékek, húskészítmények, fagyasztott termékek, alapvető élelmiszerek, tészták, konzervek, pástétomok, édességek, lekvárok, befőttek, mézek, fűszerek, ételízesítők, zacskós levesek, készételek, zöldségek, vecsési savanyúságok, kávék,teák,kakaók és ízesítőik, üdítők, energiaitalok, szörpök, vegyiáru, szépségápolási cikkek, bébiételek, bébiitalok, újságok, bográcsok, állványok, fagyasztott hús- és zöldségfélék, húsvéti termékek, sós ropogtatnivalók.

Hirdetés
Pszichológiai tanácsadás

Pszichológiai tanácsadás

Az online pszichológiai tanácsadás sokat segíthet azoknak, akik: lakhelyük, munkájuk vagy egyéb okok miatt nem tudnak rendszeresen elutazni a terápiás alkalmakra, mozgásukban vagy éppen pszichés problémájuk miatt korlátozottak, pszichés problémájuk felvállalását így könnyebben megteszik, szeretnék megőrizni az inkognitót, nagyon elfoglaltak így az utazással járó időveszteség miatt nem járnának terápiába vagy külföldön élnek és így nincs lehetőségük anyanyelvükön terápiás segítségre.

Skóciában élő magyarok

Skóciában élő magyarok

A Skóciában és természetesen Anglia bármelyik részén élő magyarok számára szolgáltatjuk a történéseket és eseményeket. A hírek mellett jónéhány nagyon hasznosnak ígérkező oldalra is betekintést nyújtunk.

Spanyol nyelvtanulás

Spanyol nyelvtanulás

Saját anyagainkkal igyekszünk a nyelvtudással még nem rendelkezők számára is praktikus tananyagokra felhívni a figyelmet. A honlapon többek között megtalálható egy akasztófajáték spanyol szólásokkal és közmondásokkal, az alapvető szókincs gyakorlására alkalmas, azt témák szerint feldolgozó szószedet és interaktív magoló-gép, online nyelvtani tesztek és spanyol-magyar szótár. Közel 200, változatos témájú interjú latin-amerikai üzletemberekkel, szakemberekkel illetve több mint 600 spanyol nyelvű rádió online adásának közvetlen elérhetőségei.

Spanyolországi utazás

Spanyolországi utazás

A Spanyolország nyaralás, utazás info oldal célja, hogy a lehető leghasznosabb, legrészletesebb információkat nyújtsa a gyönyörű Spanyolországról. Olvashat itt hasznos nyaralási, utazási és szállás információkat. Megtudhatja, hogy hol érdemes nyaralni, mely városokat érdemes felkeresni, bármilyen igényei is vannak, bármilyen típusú városokat, vagy nyaralóhelyeket is szeret - megismerheti Spanyolország városait, szigeteit, és üdülőparadicsomait. Részletes, fényképes bemutatásra kerülnek Barcelona, Granada, Girona, Madrid, Malaga, Sevilla, Toledo, és Valencia városok, és látnivalóik. Az oldal tippeket ad akkor is, ha Formentera, Fuerteventura, Gran Canaria, Ibiza, La Palma, Lanzarote, Mallorca, Menorca, vagy Tenerife, vagy szigetek valamelyikén vagy La Manga izgalmas részén szeretne nyaralni, sokat megtudhat e paradicsomi szépségű szigetekről, nevezetességeikről, és tengerpartjairól.

Svédországi Magyarok Szövetsége

Svédországi Magyarok Szövetsége

A Svédországi Magyarok Országos Szövetsége jogelődje 1974 ben alakult, amikor az 1956-os Forradalom és Szabadságharc után Svédországba menekült, stockholmi és vidéki magyar egyesületi vezetők elhatározták, hogy megalakítják az Országos Bizottmányt. A Bizottmány megalakulásának egyik fontos célja az volt, hogy a svéd bevándorlási politika formálásában részt vehessen és ott befolyása legyen. Továbbá hogy megfeleljen a svéd állami támogatásban részesülő egyesületekkel szemben támasztott minden követelménynek. Egyik ilyen követelmény egy demokratikusan választott felelős szervezet létrehozása, amely képviselni tudja a hozzá csatlakozó többi bevándorló-egyesületet.

Székelyföldi Szálláskereső

Székelyföldi Szálláskereső

Erdélyi és székelyföldi szállások on-line szállásfoglalási lehetősége, szállásadatbázis, szálláskereséssel kapcsolatos szolgáltatások. Utazási ajánlatainkban, programjainkban Erdélynek egy szűkebb régiójába, a Székelyföldre kalauzoljuk vendégeinket és ennek varázslatos sokszínűségét próbáljuk a vendéggel, az utazóval megismertetni, visszatérésre csábítani. Fedezze fel Ön is Erdély csodáit!

Szervusz Ausztria

Szervusz Ausztria

Szervusz Ausztria céljául tűzte ki Ausztria és Magyarország közötti politikai, gazdasági, kulturális és társadalmi eseményeinek hiteles és friss, naprakész bemutatását. Különösen fontos ez napjainkban, amikor két szomszédos ország, hasonló adottságokkal része egy nagyobb egésznek és eképpen kissé szerényebb szerepet kap a hírszolgáltatásban.

Szlovákiai magyar adatbank

Szlovákiai magyar adatbank

Az intézetet 1996-ban a Fórum Alapítvány és a Katedra Alapítvány alapította Dunaszerdahelyen. jelenleg Somorján és Komáromban nonprofit szervezetként működünk. Célja a Szlovákiában élő nemzeti kisebbségek szakszerű kutatása, kultúrájuk, írott és egyéb emlékeik dokumentálása.

Tuti menü