Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi magyarok képes leírás - Külföldi magyar oldalak.tlap.hu
részletek »

Külföldi magyarok - Külföldi magyar oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kulfoldimagyaroldalak.tlap.hu » Külföldi magyarok
Keresés
Találatok száma - 19 db
Bevándorlás Ausztráliába

Bevándorlás Ausztráliába

Nem szándékunk senkit rábeszélni a kivándorlásra, sem pedig a kivándorolni szándékozókat arra, hogy éppen Ausztráliát válasszák. Az interneten rengeteg információ található Ausztráliáról, így azok is tájékozódhatnak, akik még nem jártak itt de akik már eldöntötték, hogy Ausztráliában kívánnak letelepedni azoknak javasolt regisztrált bevándorlási ügynököt (registered migration agent, RMA) alkalmaznia. Az oldalon egyéb szolgáltatások is elérhetőek, mint például: iratmásolatok hitelesítése és fordítása, állásfigyelés és előzetes online esélyértékelés.

Élőben Belgiumból

Élőben Belgiumból

2005 márciusában költöztünk ki Belgiumba, egy kisvárosban lakunk nem messze Brüsszeltől. Az Európai Bizottságnál dolgozom, Kedvesem a négy gyerkőcöt próbálja kordában tartani. Jó szórakozást a blogunkhoz!

Itt voltam

Itt voltam

Bemutatjuk a világot! Segíts ebben Te is és meséld el nekünk, hogy hol voltál! Tegyél fel a közösségi web2 térképes portálunkra leírásokat, fényképeket, videókat! Tekintsd meg a katalógusban, hogy mások merre jártak a nagyvilágban! Készítsd el a családfádat, akár a rokonaiddal együtt! Szerezz ismerősöket, barátokat, útitársakat. Töltsd ki az adatlapodat, hogy az Itt voltam! közössége megismerhessen Téged is. Tervezd meg az utadat az útvonaltervezővel, vagy keress az utcakeresővel. Nézd meg milyen most az időjárás, vagy hol volt földrengés. Utazáshoz, nyaraláshoz tekintsd meg útikönyv ajánlatainkat, vagy keress magadnak megfelelő térképet, atlaszt. Ismerd meg, hogy miként használhatod a 3D-s műhold térképet, a Google Earth plugin szolgáltatást.

Kredyt hipoteczny

Kredyt hipoteczny

Online német hitelkalkulátor a legkedvezőbb konstrukciókkal percek alatt! Csak töltsd ki az űrlapot és több mint 50 német pénzintézet hitelajánlatai közül választhatsz. Elbírálás egy napon belül, kedvező elbírálás esetén a második nap már számládon lehet a szükséges összeg!

Külföldi kiút

Külföldi kiút

A külföldi kiút egy olyan információs portál, ahol megtalálható minden olyan információ, ami a külföldi élethez elengedhetetlen lehet. Kezdve a nyelvtanfolyamokig, az állás keresésig, a kijutásig, a szállásig, a hivatalos ügyek intézéséig. Külföldi élet: lakás, munka, arany oldalak, bazár, telekocsi, dokumentumok, információk, és rengeteg apróhirdetés. A külföldi kiút egy hirdetői közösségi portál mindazoknak, akik hazájuktól távol laknak, vagy még csak tervezik a külföldre való költözést. Az oldal lényege, hogy megossza azok személyek hirdetéseit, információit, dokumentumait, amik segítséget nyújtanak a külföldi élethez, illetve információkkal lássa el azokat, akik külföldön szeretné megtalálni szerencséjét.

Külföldi Magyar Cserkészszövetség

Külföldi Magyar Cserkészszövetség

A cserkész igazi hazája a természet. Ha azt mondod, hogy nem nagy kunszt, hiszen manapság mindenki jár kirándulni és iskolai táborokba, igazad van. De a cserkészet jóval több ennél. Itt a hátadra veheted a kommandósok, hegymászók, felfedezők felszerelését, és módszeresen megtanulhatod, hogy milyen is az igazi természetjárás. Kint az erdőben és a hegyek között ezerféle kaland vár Rád: nyomot követhetsz, jeladást gyakorolhatsz, sátrat verhetsz és kunyhót építhetsz, tüzet rakhatsz és megfőzheted a kajádat. Gondold csak el: körülötted az erdő, fölötted a csillagos ég, hátadat melegíti a tábortűz parazsa, a sátrak árnyéka kirajzolódik a holdfényes tisztáson, miközben éjjeli őrséget adsz, hogy társaid álma zavartalan legyen a ponyvák alatt... Ez az, haver, ez kell nekünk! A természetjárás és a táborozás olyan bajtársi közösséget farag a nyápic bandából, hogy öröm nézni. A válladat húzza a hátizsák, fárad a láb és izzadtság csípi a szemedet, de feléd nyúl egy segítő kéz és felhúz a hegytetőre. Aztán énekszóval, dalolva mentek tovább... A cserkészetben megismerheted a fákat, füveket, a mező virágait és az állatokat. A többiek a suliban csak a biológiai albumból ismerik a bükkfát, a tölgyet és az erdei fenyőt - de te tudod, hogy melyiknek a lángja ad jó parazsat és hogy milyen közelről egy vaddisznó-dagonya. Csatlakozz Te is!

meriannb

meriannb

Sajnos tény, hogy Izraelben a magyaroknak nincs egy olyan jól működő bevándorlókat segítő szervezete,amelyik átfogó információval és segítséggel szolgálna a magyar bevándorlók számára. Sajnos segítők hiányában nem tudok szolgálni bevándorlási információkkal de egyéb kérdésekre szívesen válaszolok.

MON

MON

A MagyarOnline.net elsősorban hozzánk, azokhoz a magyarokhoz kíván szólni, akik - szabad akaratunkból, illetve kényszer hatására kivándorolva - anyaországunktól elszakadva -, egykori otthonunktól távol, diaszpórában, a Kárpát-medencén kívül élünk.

Németül pályázom

Németül pályázom

Független információs portál ahol sokrétű segítséget találsz, ha német nyelvterületen szeretnél dolgozni-a blog segít végig menni az eredményes munka vállaláshoz vezető úton-akkor is ha önállóan, vagy ha közvetítő irodán keresztül tervezed az elhelyezkedést-találsz rengeteg kategorizált webcímet állami és magán munkaközvetítőkkel, -a két legkeresetebb szakmacsoportot kiemelve:vendéglátás, egészségügy.

Hirdetés
Nemzetközi magyarok közössége

Nemzetközi magyarok közössége

Oldalunk célja összegyűjteni egy web oldalra a magyarokat bárhol élnek a világon. Két feltétele van a regisztrációnak: magyar legyél vagy legalább is annak valld magad és magyar barátokat keressél. Bármelyik felsorolt okból regisztrálsz kívánunk sok sikert hozzá. Az oldal tartalmának a feltöltése kizárólag a tagokra tartozik, ezért az oldal élete tőled is függ. Blogolj, indíts fórum témát és ismerkedj.

Norvégiai Magyarok Baráti Köre

Norvégiai Magyarok Baráti Köre

A Magyarok Baráti Köre (MBK) a norvégiai magyarok politikailag és világnézetileg semleges szervezete. Az MBK célja, hogy lehetőségei szerint ápolja Norvégiában a magyar nyelvet, kultúrát, hagyományokat. Az elmúlt két évtizedben közel 200 rendezvényt tartottunk: színházi előadásokat, irodalmi esteket, népzenei műsorokat, filmbemutatókat, melyekre Magyarországról vagy a határon túlról hívtunk meg művészeket, továbbá filmesteket, bálokat, szabadtéri rendezvényeket, gyermekfoglalkozásokat.

Svédországi Magyarok Szövetsége

Svédországi Magyarok Szövetsége

A Svédországi Magyarok Országos Szövetsége jogelődje 1974 ben alakult, amikor az 1956-os Forradalom és Szabadságharc után Svédországba menekült, stockholmi és vidéki magyar egyesületi vezetők elhatározták, hogy megalakítják az Országos Bizottmányt. A Bizottmány megalakulásának egyik fontos célja az volt, hogy a svéd bevándorlási politika formálásában részt vehessen és ott befolyása legyen. Továbbá hogy megfeleljen a svéd állami támogatásban részesülő egyesületekkel szemben támasztott minden követelménynek. Egyik ilyen követelmény egy demokratikusan választott felelős szervezet létrehozása, amely képviselni tudja a hozzá csatlakozó többi bevándorló-egyesületet.

Szülőföld Alap

Szülőföld Alap

A külhoni magyarság pályázati úton történő támogatásának legfontosabb színtere és forrása a Szülőföld Alap. A Szülőföld Alap elkülönített állami pénzalap. Célja a határon túli magyarságnak a szülőföldjén való - egyéni és közösségi - boldogulása, anyagi és szellemi gyarapodása, nyelvének és kultúrájának megőrzése és továbbfejlesztése, az anyaországgal való és egymás közötti sokoldalú kapcsolatának fenntartása és erősítése érdekében támogatások nyújtása.

Társkereső

Társkereső

A külföldön élő magyarok társ, barát és szabadidőpartner keresője lehetőséget nyújt arra, hogy mindenki egyszerűen megtalálhassa a hozzá közel lakókat közös programok szervezése céljából vagy akár élete párját. Töltsd fel a fényképed, töltsd ki a profilod és néhány perc múlva már keresgélhetsz is.

Te rongyos élet

Te rongyos élet

Ezt a blogot azzal a szándékkal kezdtem, hogy a világon szétszóródott emigráns magyarokkal megosszam tapasztalataimat, érzéseimet, alkalmat adjak párbeszédre az emigráns élettel kapcsolatban, hogy beszélhessünk örömünkről, bánatunkról, a beilleszkedésről, vagy annak nehézségeiről.

Thaiföldi magyarok

Thaiföldi magyarok

A Facebook egy közösségi oldal, mely összeköt barátaiddal és azokkal, akikkel együtt dolgozol, tanulsz vagy egyszerűen körülötted élnek. A Facebook segítségével kapcsolatot tarthatsz ismerőseiddel, korlátlan mennyiségű fényképet tölthetsz fel, hivatkozásokat és videókat oszthatsz meg, valamint többet megtudatsz ismerőseidről, akikkel nap mint nap találkozol.

The Italian Job

The Italian Job

A blogon az olaszországi életről, utazásról és az élet napos oldaláról olvashatsz, naponta legalább egy bejegyzésben. Megismerkedhetsz az olasz és európai szokásokkal és megtapasztalhatod, hogy milyen érzés külföldön élni és dolgozni, beilleszkedni. A blog azoknak szól, akik külföldön élnek, oda készülnek, vagy szeretnek utazni és más kultúrákkal ismerkedni - nem útikönyv, hanem személyes tapasztalatok alapján.

Tuti menü