Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Németországi magyarok képes leírás - Külföldi magyar oldalak.tlap.hu
részletek »

Németországi magyarok - Külföldi magyar oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kulfoldimagyaroldalak.tlap.hu » Németországi magyarok
Keresés
Találatok száma - 12 db
Bawümano óvoda és iskola

Bawümano óvoda és iskola

Nyelvünk megőrzése feladatunk. A mindennapok magyarján' túl meg kell adnunk gyermekeinknek a lehetőséget, hogy önmagukat ne idegennek, hanem magyarként vagy félmagyarként' magukat egyéniségként, valami máshoz, valami más értékhez is tartozónak érezhessék hazájukban, Németországban. Hogy ne húsz, harmincévesen vagy később kezdjék el keresni a hovatartozást', amit gyermekkorukban a nyelven, az irodalmon, a kultúrán át nem tudtak megszerezni. Hogy ebből hasznot húzzanak', hogy igazi kétnyelvűként' még biztosabban megbirkózzanak a világ bábeli zűrzavarával', a harmadik, negyedik nyelvvel, az idegen nyelvekkel. Célunk, hogy egy olyan kellemes környezetet biztosítsunk a magyar nyelvű gyermekek és fiatalok számára, ahol nyelvi tudásukat elmélyíthetik, bővíthetik.

Cégalapítás Németországban

Cégalapítás Németországban

Bízza meg irodánkat németországi cége megalapításával. Munkatársaink két-három hét alatt létrehozzák a megrendelők német vállalkozását, könyvelő kollégáink pedig elvégzik cége könyvelését is. Irodánk vállalja a legkülönbözőbb vállalkozási formák megalapítását, így alapítunk Ug-t, GmbH-t, Gbr-t és AG-t is.

Csodaszarvas Egyesület

Csodaszarvas Egyesület

A Csodaszarvas Magyar Kulturális Egyesület-et 2005. június 17-én 11 alapító tag hívta életre. 2005. július 15-én a karlsruhéi járásbíróság a 3155-ös regisztációs szám alatt nyilvántartásba vette az egyesületet. Az egyesület célja a magyar kultúra bemutatása és terjesztése - előadásokon, fesztiválokon, kiállításokon, kurzusokon keresztül - magyar és német nyelven egyaránt. Szervezése szabadidős programoknak (kirándulás, sport, utazás) melyeken és melyek keretében nyelvünket és kultúránkat szintén gyakorolhatjuk, ápolhatjuk és továbbadhatjuk. Nevünket a hun-magyar eredetmonda mítikus jelképe után választottuk. A monda cselekménye az időszámításunk utáni 7-8. században játszódik, mikor a magyarok ősei Észak-Kelet Európából, az Urál hegység mellett lévő őshazából (Magna Hungária) vándoroltak délre. A vándorlások során érték el Levédiát, a mai Azovi tenger mellett fekvő területet. Az ősmagyar Magor (Magyar) itt kergette testvérével, Hunorral a gímszarvast, mely délnyugatra, Európa felé vezette őket. A szarvasünőt kergetve találtak rá asszonyaikra és megalapították a magyar és a hun nemzetséget. A csodaszarvas mutatta úton továbbhaladva Magyar utódai megtalálták a földet, Pannóniát, ahol létrejött a magyar állam.

Freiburgi magyarok

Freiburgi magyarok

A Freiburgi Magyarok Baráti Köre 1988-ben alakult hivatalos bejegyzett egyesületté, a kezdetek azonban ennél jóval régebbre nyúlnak vissza. A háború után sokáig a magyar misék jelentették az egyetlen lehetőséget a magyar összejövetelekre, később kisebb-nagyobb törzsasztalok alakultak ki. A 60-as években Áts Sándor kezdeményezésére létrejött az első zenés-táncos est, s egy jól működő tánccsoport is megalakult. Áts Sándor halála véget vetett a felpezsdülő magyar életnek, amely csak a 80-as évek elején indult meg újra. 1986-ban az akkori Németországi Magyar Központi Szövetség vándorkiállítást szervezett a magyar történelemről. Ezt a kiállítást hozták le Freiburgba az itteni szervezők, Könczöl Antal és Veres László. A kiállítás élénk visszhangja további akciókat eredményezett: Füzesi József és Veres László a telefonkönyvből kikeresték az összes magyar hangzású nevet és több száz kérdőívet küldtek szét. Két évig nem volt ugyan bejegyzett egyesület, de rendszeresen összegyűlt a baráti kör, zenés-táncos est, irodalmi műsor, kirándulás szerepelt a programban. 1988 szeptember 23-án hivatalosan is megalakultunk.

Ingyen weboldal Németország

Ingyen weboldal Németország

Mindenkinek aki Németországban él, ott dolgozik, vállalkozik és bármilyen, Németországgal kapcsolatos témájú weboldalt szeretne üzemeltetni vagy egyszerűen csak szívesen blogolna ingyenesen biztosítunk választottnév.nemetorszagban.com, keresőkbe is regisztálható domain nevet. A létrehozott aldomainek WordPress alapúak, tökéleteses blogolásra de céges weboldalaknak is garantált az egyedi megjelenés hiszen bármilyen módosított template-et lehet használni az oldalaknál az előre feltöltött, több mint 50 szép templaten túlmenően. Az ingyenes oldalakon használhatsz Google AdSense hirdetéseket is akár de bármilyen Affiliate programban is résztvehetsz általuk.

Irány Németország

Irány Németország

A Németországban élő magyarok, ott dolgozók és oda utazók legjobb közösségi oldala. Feltöltheted képeidet és albumokba rendezheted őket. Feltöltheted a legjobb receptjeidet. Bármelyik cikket, leírást elküldheted ismerőseidnek e-mail-ben, archivláshoz használhatod a PDF file mentés funkciót vagy akár a nyomtatás opcióval azonnal kinyomtathatod. Állásparadicsomunkban több mint 50 adatbázisból, több mint 30 kategóriában, 5 perces frissítéssel elérhető németországi állásajánlatok között válogathatsz. Társkeresőnkben egyszerűen megtalálhatod a hozzád közel élőket közös programok szervezése céljából vagy akár életed párját. Telekocsi rendszerünkben felajánlhatsz vagy kereshetsz olcsó utazási lehetőséget. Naprakész fesztivál, program- és rendezvény ajánló. Rendszeres közvélemény kutatás, eredményekkel. Tájékozódhatsz az aktuális és várható időjárásról, egyéni tartózkodási hely beállítási lehetőséggel. Online TV-Rádió műsorok. Térképen megkeresheted a közeledben élőket. Útvonaltervezőnk segítségével bárhonnan megtervezheted a legjobb útvonalat már több mint 60 német városba. Az útvonalat azonnal ki is nyomtathatod.Használhatod a fórumot, hozzászólhatsz változatos témákhoz. Ingyenes, fényképes hirdetéseket adhatsz fel illetve szerepelhetsz a Névjegykártyák adatbázisban ahol részletesen bemutathatod németországi vállalkozásod, szolgáltatásod. Blogolhatsz.

Kötelező biztosítás Németország

Kötelező biztosítás Németország

A legkedvezőbb németországi kötelező biztosítást nálunk garantáltan megtalálja. Több mint 100 biztosító ajánlatából, ingyenes gépjármű-biztosítási díj összehasonlítással választhatja ki a legkedvezőbbet. Biztosítását azonnal meg is kötheti online. Nem hagyjuk figyelmen kívűl a magyarországi bónusz éveket sem ezáltal akár 65%-ot is megtakaríthat. Nem hiszi? Próbálja ki most!

Magyarok Németországban

Magyarok Németországban

A középkortól kezdve jöttek fiatal emberek: diákok, vándorlegények Németországba. Különösen az első világháború után számos művész, egyetemi tanár, mérnök és időszakos mezőgazdasági- és szakmunkás működött itt. De csak az 1945 után beszélhetünk egy magyar népcsoportról.

Német nyelvű honlapok

Német nyelvű honlapok

Egyszerű de hatékony, német nyelvű weboldalak tervezése Németországban élő magyaroknak. Német, .de domain regisztráció és fenntartás. Keresőoptimalizálás német nyelven. Idegen nyelvű weboldal mutációk készítése. Mindez baráti áron, kifogástalan minőségben.

Hirdetés
Németcégalapítás.net

Németcégalapítás.net

A nemetcegalapitas.net olyan szolgáltatások széles palettáját nyújtja, amelyek segítségével egyszerűen és gyorsan létrehozhatja német vállalkozását. Az iroda biztosítja, hogy előkészíti az összes szükséges iratot, elintézi a kapcsolódó hivatalos ügyeket, így a kiutazás során már csak néhány aláírás és egyéb teendő elvégzése vár Önre. De akár kiutazás nélkül is van lehetőség német gmbh, gbt vagy éppen ug alapítására. Látogasson el a weboldalra, ahol minden fontos információt megtalálhat, valamint részletesebben olvashat a különböző szolgáltatásokról is.

Németország klub

Németország klub

Németországot kedvelők közössége a közösségek közösségi oldalán. Friss információk, érdekes videók, cikkek és linkek a legkedveltebbek oldalunkon de rengeteg más hasznos információra találhatsz oldalunkon. Csatlakozz Te is a Németországot kedvelők közösségéhez, oszd meg kedvenc oldalaid linkjét, tölts fel képeket chat-el, fórumozz másokkal akik szintén kedvelik Németországot!

Németországi munka

Németországi munka

Valódi németországi munkák, elsőkézből, német munkaerőközvetítő partnerünk adatbázisából. Állás hírlevelünkön csak meg kell adnod, hogy milyen állást keresel, melyik városban vagy tartományban és mi másnap reggeltől szállítjuk a legfrisebb álláshirdetéseket Németország legnagyobb, több mint 50 weboldal egyesített adatbázisából.

Tuti menü