Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Romániai magyarok képes leírás - Külföldi magyar oldalak.tlap.hu
részletek »

Romániai magyarok - Külföldi magyar oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kulfoldimagyaroldalak.tlap.hu » Romániai magyarok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Cégalapítás Romániában

Cégalapítás Romániában

Pénzt akar megtakarítani a kedvezőbb adófeltételeknek köszönhetően, vagy terjeszkedne új piacok felé? Ebben leszünk segítségére. Az általunk ajánlott telephelyre bejegyezheti újonnan induló vállalkozását, kérésre azonban más helyet is kereshetünk Önnek, olyat, ami ideális cége számára. A romániai cégalapítás számtalan előnnyel jár.

Dezső Panzió

Dezső Panzió

A Dezső Panzió kellemes kikapcsolódást igér egy olyan helyen, ami a várostól ugyan nem esik messze, a város zaját mégis teljes mértékben feledteti. A panzió Sepsiszentgyörgy város központjához közel, a futballpálya mellett fekszik, mintegy 35 km-re Kovászna fürdővárostól és a szász hagyományokra visszatekintő Brassótól. Az épület földszinti részén fogászati rendelő is működik ahol igény esetén, térítés ellenében fogászati ellátást is vállalunk.

Erdélyi hírportál

Erdélyi hírportál

Egy fiatal, magabiztos csapat, melynek minden tagja szakmai tudását a(z erdélyi) magyarság szolgálatába helyezte. Sokak szerint csak külföldön lehet igazán érvényesülni. Mi itthonról, itthon próbáljuk meg ezt, méghozzá úgy, hogy egyben a közt szolgáljuk. Ez a Hírek.ro - Erdély hírportálja, egy független Internetes portál, amelynek legfontosabb szempontja az objektivitás. Oldalunkon megtalálhatók a legfrissebb hírek Erdélyből valamint társkereső, állás- és apróhirdetések, időjárásjelentés, programajánló, állásbörze és fórum.

Pádis info

Pádis info

Bár az elmúlt évtizedekben az Erdélyi-szigethegységben folyamatosan emelkedett a falusi vendéglátás színvonala és ma már a hegyvidék panziói bármely nyugat-európai vendéglátóhellyel felveszik a versenyt, de az itt élő emberek vendégszeretete és segítőkészsége sem volt elegendő ahhoz, hogy a kátyús, életveszélyes utakon megindulhasson a tömeges turistaforgalom. Ez a helyzet most gyökeresen megváltozott: az utakat folyamatosan fejlesztik és a padisinfo.hu az Erdélyi-szigethegység virtuális kapuja. Aktuális hírek, információk, szálláslehetőségek, térképek, útleírások, fórum és fotótár 1 (web)helyen.

Székelyföldi Szálláskereső

Székelyföldi Szálláskereső

Erdélyi és székelyföldi szállások on-line szállásfoglalási lehetősége, szállásadatbázis, szálláskereséssel kapcsolatos szolgáltatások. Utazási ajánlatainkban, programjainkban Erdélynek egy szűkebb régiójába, a Székelyföldre kalauzoljuk vendégeinket és ennek varázslatos sokszínűségét próbáljuk a vendéggel, az utazóval megismertetni, visszatérésre csábítani. Fedezze fel Ön is Erdély csodáit!

Tuti menü