Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Spanyolországi magyarok képes leírás - Külföldi magyar oldalak.tlap.hu
részletek »

Spanyolországi magyarok - Külföldi magyar oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kulfoldimagyaroldalak.tlap.hu » Spanyolországi magyarok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Barcelonai szállások

Barcelonai szállások

Oldalunk 2007 óta segíti naprakész és megbízható információkkal a Barcelonába utazókat. Ez idő óta számos vendégünknek sikerült a megfelelő szállás kiválasztásában és lefoglalásában segítséget nyújtanunk. Oldalainkon a szállásokról elhelyezett információkat a lehető legnagyobb gondossággal állítottuk össze, és a visszatérő vendégek visszajelzései és észrevételei alapján folyamatosan karbantartjuk és frissítjük őket. Reméljük, hogy Önök is elégedett, s visszatérő vendégek lesznek Barcelonában, Katalónia fővárosában!

Irány Spanyolország

Irány Spanyolország

A Spanyolországban élő vagy oda készülő magyarok legújabb információs, kulturális, szórakoztató közösségi oldala. Az oldalon számos szolgáltatás található. Például: Fórum, chat, hírek, apró, eseménynaptár, receptek, tv, rádió, közösség. Regisztrálj te is, hogy kapcsolatba léphess a többi felhasználóval. Rendszeresen teszünk közzé friss információkat a Spanyolországba utazóknak vagy a már ott tartózkodóknak.

Kanári-szigetek

Kanári-szigetek

Oszd meg saját illetve kedvenc kanári-szigeteki képeidet, videóidat és helyszíneidet a többiekkel! Nézz körül az eddig feltöltött képek között, garantáljuk, hogy legszivesebben azonnal vennél egy repjegyet!

Spanyol nyelvtanulás

Spanyol nyelvtanulás

Saját anyagainkkal igyekszünk a nyelvtudással még nem rendelkezők számára is praktikus tananyagokra felhívni a figyelmet. A honlapon többek között megtalálható egy akasztófajáték spanyol szólásokkal és közmondásokkal, az alapvető szókincs gyakorlására alkalmas, azt témák szerint feldolgozó szószedet és interaktív magoló-gép, online nyelvtani tesztek és spanyol-magyar szótár. Közel 200, változatos témájú interjú latin-amerikai üzletemberekkel, szakemberekkel illetve több mint 600 spanyol nyelvű rádió online adásának közvetlen elérhetőségei.

Spanyolországi utazás

Spanyolországi utazás

A Spanyolország nyaralás, utazás info oldal célja, hogy a lehető leghasznosabb, legrészletesebb információkat nyújtsa a gyönyörű Spanyolországról. Olvashat itt hasznos nyaralási, utazási és szállás információkat. Megtudhatja, hogy hol érdemes nyaralni, mely városokat érdemes felkeresni, bármilyen igényei is vannak, bármilyen típusú városokat, vagy nyaralóhelyeket is szeret - megismerheti Spanyolország városait, szigeteit, és üdülőparadicsomait. Részletes, fényképes bemutatásra kerülnek Barcelona, Granada, Girona, Madrid, Malaga, Sevilla, Toledo, és Valencia városok, és látnivalóik. Az oldal tippeket ad akkor is, ha Formentera, Fuerteventura, Gran Canaria, Ibiza, La Palma, Lanzarote, Mallorca, Menorca, vagy Tenerife, vagy szigetek valamelyikén vagy La Manga izgalmas részén szeretne nyaralni, sokat megtudhat e paradicsomi szépségű szigetekről, nevezetességeikről, és tengerpartjairól.

Tuti menü